Autorijden, alcohol drinken .. bij gebruik Melatonine.

autorijden melatonine

autorijden melatonineAutorijden, alcohol drinken .. bij gebruik Melatonine.

Experts zullen niet suggereren dat je alcohol en melatonine samen mag nemen op hetzelfde moment. Elk van hen is een kalmerend middel, maar als je ze combineert, kan het uw normale slaap verstoren. Het is ook mogelijk om de negatieve bijwerkingen in verband met melatonine, bijzonder hoofdpijn en slaperigheid te verbeteren. De stof kan bijwerkingen hebben wanneer genomen wordt met alcohol.
De meerderheid van de mensen zal zich slaperig voelen als ze melatonine en alcohol combineren. Zij kunnen onrustige slaap ervaren, afgewisseld met levendige nachtmerries. Anderen zullen in plaats daarvan, het gevoel hebben alsof ze een stimulerend middel ingenomen hebben. Als je slapen in slaap valt in de nacht, kan je een wakker gevoel krijgen alsof je een kater hebt. Zelfs low-level combinaties van melatonine en alcohol kunnen leiden tot kater symptomen zoals uitdroging, spierpijn en hoofdpijn.

Daarnaast kan alcohol met bepaalde medicijnen naast melatonine een andere averechtse werking hebben. Alcohol kan het medicijn minder effectief maken. Als je aan alcoholisme lijdt en niet kan slapen ‘s nachts, moet u altijd contact op nemen met uw arts voordat u melatonine supplementen inneemt. Hij kan alternatieven, met inbegrip van OTC slaapmiddelen suggereren. Volwassenen van alle leeftijden moet altijd onthouden alleen met mate te drinken, te veel drinken kan uw slaap verstoren.

Voor meer info over melatonine, klik hier.

Niet met een auto rijden of fietsen voordat u start met melatonine

Inname van melatonine kan je een moe of duizelig gevoel geven en kan je gezichtsvermogen beïnvloeden. Wanneer je begint met het nemen van melatonine kan het invloed hebben op je als je een auto rijdt, fietst, of iets anders doet dat veel aandacht nodig heeft. Het is misschien het beste om te stoppen met deze dingen in ieder geval voor de eerste paar dagen, totdat je weet hoe het je beïnvloedt. Maak je geen zorgen – de meeste mensen doen deze dingen als normaal tijdens het gebruik van melatonine nadat je eenmaal gewend bent aan de medicatie.

Martijn

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: