Melatonine 3mg

melatonine 3mg

melatonine 3mgMelatonine 3mg

Het krijgen van voldoende rust helpt je functioneren tijdens de dag. Melatonine is een hormoon geproduceerd in de pijnappelklier die helpt de natuurlijke bioritme van het lichaam, of slaap / waak cyclus reguleren. Aanvullend supplementen met melatonine die een uur voor het slapen gaan ingenomen wordt kan helpen om de slaap te ondersteunen.

Een van de belangrijkste functies van melatonine is om te helpen de interne klok die uw slaap en waak cyclus reguleert te ondersteunen.  3 mg Melatonine is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten onder strikte productieprocessen. Het heeft geen kunstmatige smaakstoffen, geen toegevoegde kleur, geen conserveringsmiddelen
geen gist en is Glutenvrij. Het is te krijgen in een 120 of 240 stuks bus.

Voor meer info over melatonine, klik hier.

Gebruik melatonine niet samen met antidepressiva, kalmerende medicijnen, diabetes medicatie, verdovende middelen en bloeddruk medicatie. En vooral niet gebruiken als je zwanger bent of probeert zwanger te worden of borstvoeding geeft.

Ook niet aanbevolen is het besturen van machines of een auto tijdens het gebruik van melatonine.  Ook is het niet geschikt voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar, zij mogen zeker niet melatonine kopen. Neem deze medicatie altijd in samenspraak met de arts, ga niet zomaar de dosering verhogen of verlagen. Praat altijd met uw arts over bijwerkingen en combinatie van bepaalde medicijnen en voedingssupplementen. Want dit kan leiden tot ongewenste effecten waaronder verminderde effectiviteit en slechtzien.

Martijn

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: