Melatonine 5mg

melatonine

melatonineMelatonine 5mg

Melatonine 5 mg is bedoeld voor kortdurend gebruik om steun te geven aan gezonde volwassenen die moeite hebben met slapen als gevolg van onderbreking van de normale slaappatroon. Melatonine is een hormoon dat wordt geproduceerd in de pijnappelklier klier die helpt om de natuurlijke bioritme van het lichaam, of slaap / waak-cyclus te reguleren. Dit product biedt 5 mg melatonine ontworpen voor kortstondig gebruik, om steun te bieden bij het in slaapvallen.
Melatonine is gewaarborgd om te voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Het is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten onder strikte productieprocessen.
  1. Geen kunstmatige smaakstoffen
  2. Geen toegevoegde kleur
  3. Geen conserveringsmiddelen
  4. geen gist
  5. Glutenvrij
  6. Tablet en kwaliteit getest in de U.S.A.
  7. 90 stucks in de verpakking

Voor meer info over melatonine, klik hier.

Dosering:  1 uur voor het slapengaan

Aanbevolen Gebruik: Raadpleeg uw arts of apotheker voor gebruik. Neem één tablet een uur voor het slapengaan. Neem niet meer dan één tablet per dag, tenzij aanbevolen door een zorgverlener. Voor gemakkelijker slikken, nemen met water voor en tijdens inslikken.

Interacties:
Melatonine moet met voorzichtigheid worden gebruikt in combinatie met medicijnen, waaronder: antidepressiva, anti-angst medicijnen, diabetes medicijnen, verdovende middelen, bloeddruk medicatie, en astma medicatie. Als u gebruik maakt van deze of andere medicijnen, neem dan contact op met uw arts voorafgaand aan het gebruik van melatonine.

Waarschuwing Verklaring:
Gebruik dit product niet als u zwanger bent, tenzij geadviseerd door een arts. Als u eventuele medicijnen of een chronische ziekte heeft, met inbegrip van hypertensie (hoge bloeddruk), diabetes, of een endocriene, auto, depressie, bloedingen of epilepsie is voorzichtigheid geboden. Tijdens de eerste dagen is het best dat u geen motorvoertuig rijdt of machines bestuurd. Niet bedoeld voor personen onder de leeftijd van 18 jaar. Raadpleeg een zorgverlener als u problemen ondervindt hardnekkige slaapproblemen.

 

Martijn

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: